DQS eSolutions

DQS eSolutions: innovatie gaat online

DQS Groep biedt een vernieuwende aanpak voor de verdere ontwikkeling van managementsystemen en mensen. De deskundigen, auditoren en klanten van DQS Groep hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van auditen en certificering. Ze hebben hun kennis van normen, methoden en technieken aangewend om een gebruiksvriendelijk hulpmiddel te ontwikkelen, dat ontworpen werd om zowel managementsystemen als persoonlijke kwalificaties te verbeteren. Organisaties over de hele wereld kunnen profiteren van hun expertise en goed onderbouwde knowhow.

Splash_dqs_eA

eAssessments

een evaluatie-instrument voor managementsystemen en processen

Deze zelfevaluatie beoordeelt uw managementsysteem en resulteert in een gestructureerd rapport, waarin zowel uw sterke punten als uw mogelijkheden voor verbetering worden opgenomen. Dit programma kan worden gebruikt als basis voor interne audits, voor het controleren van de volwassenheid van de geïmplementeerde systemen, en om uw eigen prestaties aan klanten te tonen door middel van een gedocumenteerde zelfcertificering. Het systeem is meetbaar, zodat alle bevindingen tot verbeteracties en een continue verbetering kunnen leiden.

Splash_dqs_eL

eLearning

Een instrument om personeel te trainen op elk niveau.

eLearning biedt medewerkers, deskundigen en managers de gelegenheid om te “leren van de besten”, en het levert een gedocumenteerd bewijs van die kennis. Gebruikers worden aangemoedigd om hun horizon te verbreden op het gebied van managementsystemen, normen en audits. Auditoren en andere deskundigen delen hun knowhow zodat de gebruikers het ook weten, begrijpen en kunnen toepassen..

 

DQS eSolutions

 

Bezoek onze website www.dqs-e.com