Ballpen Blur Close Up 461077

De DQS-groep is een van de toonaangevende certificatie-instellingen voor managementsystemen in de wereld met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 100 standaarden en specificaties in zijn portefeuille.

Door de wereldwijde samenwerking van onze hoofdzetel in Duitsland met meer dan 80 kantoren verspreid over meer dan 60 landen, kunnen onze 2500 auditoren hoogstaande auditprogramma's aanbieden aan prestigieuze internationale organisaties, met intussen meer dan 50 000 gecertificeerde vestigingen.

Lady Justice 2388500 1920

Onpartijdigheid en objectiviteit

Bij alle beoordelings- en certificeringsactiviteiten streeft het management van DQS Belgium naar onpartijdigheid als essentieel onderdeel van de uitvoering van audits en certificeringen. Potentiële belangenconflicten worden beheerd om de objectiviteit van alle certificeringsactiviteiten te garanderen.

Het bedrijfsbeleid en de richtlijnen van de DQS-groep zijn dienovereenkomstig opgesteld en geïmplementeerd.

Iqnet Logo Colour 40

IQNet - Het internationale certificeringsnetwerk

De tweede pijler van onze internationale aanwezigheid is IQNet. Met meer dan 35 partners is IQNet het grootste internationale netwerk van certificeringsinstanties, met ongeveer een derde van alle managementsysteemcertificaten ter wereld.

Via de IQNet-samenwerking kunnen klanten van de DQS Group profiteren van meer dan 40 internationale accreditaties en aanvullende diensten die in samenwerking met IQNet-partners worden aangeboden.